VODA JAKO VÍNO

D'ORA a projekt "Voda jako víno"

Nová kultura pití...

 

 

D'ORA zahajuje a propaguje novou kulturu uvědomělého pití, která povede balenou vodu ke stejnému vývoji jako víno. I vodu lze ochutnat, ocenit její vůni, chuť, chutnost a především organoleptické vlastnosti.

Posláním je dát vodě, nejcennější komoditě lidstva, stejnou důstojnost, jakou trh vyhrazuje vínu a šampaňskému. Proto se D'ORA vydává jinou cestou než ostatní prémiové vody, nenápadně se objevuje na trhu, kde se hlásí o své místo mezi víny, a vyznačuje se tak neobvyklým, téměř okázalým přístupem, který však zdůrazňuje prestiž a hodnotu žádoucího odlišení mezi ostatními vodami.

D'ORA podporuje kulturu znalostí a povědomí o významu vlastností balené vody tím, že vzdělává spotřebitele, protože voda je nejdůležitější a emocionálně nejvýznamnější potravinou na planetě, a to prostřednictvím jemnosti nové vědy o chuti známé jako "aquanomy".

D'ORA nabízí smyslový požitek: vyvážená syntéza mikroprvků, jemná a přesto nezaměnitelná chuť, je ideální jako doprovod k degustaci vín a šampaňského, zvyšuje jejich trvanlivost. D'ORA, voda absolutní dokonalosti, tímto projektem podporuje kulturu poznání a povědomí o nové kultuře pití...

Voda chutná stejně jako víno.

Naučme se tedy ochutnávat rozdíly!

Ochutnávání vody je umění (které se naučíte)

Při ochutnávání vody se zapojují všechny smysly: hmat, fyziologie zraku, sluchu, čichu a chuti. Je velmi důležité vychovávat spotřebitele k rozlišování jednotlivých organoleptických vlastností vody, tedy zdokonalovat citlivost čichu, chuti a lehkosti, aby ji mohl s poznáním kombinovat s jídlem a vínem, vybírat s ostrostí.

Každá voda je jedinečná

Každá voda je jiná, protože obsahuje chemické a fyzikální vlastnosti území, z něhož pochází. Rozdílná mineralizace a pH spolu s procentem rozpuštěného oxidu uhličitého, který ovlivňuje vnímání v ústní dutině, výrazně ovlivňují osobitost její chuti. Od těchto faktorů se odvíjejí i čtyři základní chutě vody: mírný sklon ke slané, kyselé, sladké nebo hořké. Trénink a studium ochutnávání, stejně jako pozorné čtení etiket, nám umožňuje vědomě si vybrat vodu, která nejlépe vyhovuje naší chuti a tělu.

Záznamy nebyly nalezeny...